Промоции

Коледна Промоция „ Вихрогон” 5/10/15 / 2019

Начало на промоцията: 16.12.2019 г. от 12:00 часа.
Край на промоцията: 20.12.2019 г. в 12:00 ч.

Участват продуктите: Керамична чаша " Вихрогон" и Керамичен пепелник за една пура "Вихрогон". За всички продукти от тези две серии се отнася и могат да се миксират.

За Един закупен продукт (чаша или пепелник) ,получавате - 5 % отстъпка, за Два закупени продукта - 10% отстъпка от общата стойност,
за Три закупени продукта - 15 % отстъпка.

Например: при поръчка на една чаша или един пепелник, от крайната сума за плащане, ще се приспаднат 5 %, без върху стойността на доставката , която е за сметка на купувача. При поръчка на два продукта: чаша и пепелник , или две чаши, или два пепелника от крайната сума за плащане, ще се приспаднат 10 %, без върху стойността на доставката , която е за сметка на купувача. При поръчка на три продукта: три пепелника, три чаши, две чаши и един пепелник, два пепелника и една чаша ще се приспаднат 15 %, без върху стойността на доставката , която е за сметка на купувача. Всеки поръчан продукт над третия, също получава 15 % отстъпка, без върху стойността на доставката , която е за сметка на купувача.

Разбира се,  и към всеки продукт получавате и подарък висококачествена торбичка по избор (черна Бандита или цветна Бандитта с кончета) и/или двуцветна панделка (в сребърно и златно).

Тъй като продуктите са чупливи, всеки пътува със застраховка на цялата стойност за наша сметка!
Моля, при доставката да отворите и проверите , дали всичко е наред. Ако не проверите, а чак след като си е тръгнал куриера, установите че има някакаво урвеждане или счупване, продукта/продуктите остават за ваша сметка и не могат да бъдат върнати, ако не ги желаете в 14 дневен срок, тъй като приемаме обратно продукти, само в перфектно състояние и на продукта и на опаковката, както сме ги изпратили.
 

“Начева иновейшън” ЕООД
ЕИК 202970155

София, ул. Богатица 9, партер

  +359 888 778 815 |   info@grandebanditta.com

Работно време:
от понеделник до петък от 10:00 ч. - до 18 ч.,
събота, неделя и официалните празници са почивни дни.

 
       
 
© GrandeBanditta. Всички права запазени.
 
 

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще получавате информация за нови продукти, наличности, новини  и новостички!
 


 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политика за поверителност и защита на личните данни.
Повече информация за бисквитките ще намерите тук.