Доставка и връщане

ДОСТАВКА

Държави до които доставяме: към настоящият момент - България.


1. Стоките, поръчани през електронен магазин www.grandebanditta.com за България се извършват с куриер (кириерска фирма „Speedy” („Спиди” АД). За останалите държави с други компании. Цените за доставка са както следва:

За България:


От 0 кг. до 3 кг.: 6 лв. с ДДС, доставка до адрес за цялата страна;
От 0 кг. до 3 кг.: 4 лв. с ДДС, доставка до офис на спиди  за цялата страна;
От 3 кг. до 6 кг.: 9 лв. с ДДС доставка до адрес за цялата страна;
От 3 кг. до 6 кг.: 5 лв. с ДДС доставка до офис на Спиди  за цялата страна;


 2. Сроковете за доставка на поръчани чрез интернет магазина гранде бандита , стоки са от 5  до  35 дни, считано от  следващият ден, след като  е направена  поръчката. Електронният магазин  www.grandebanditta.com за момента не предлага опцията експресни поръчки. Магазинът е тип бутиков  и може да се наложи  да се удължи срока на вашата пратка до изработването й ( получавате имейл от фирмата) забавянето може да се удължи с  до 10 дни.

3. При предаване на стоката, потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи, които удостоверяват точното изпълнение на поръчката. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но се намира на посочения от потребителя адрес и приема стоката от името на клиента.
ТЪРГОВЕЦЪТ предоставя застраховка на стоката от поръчката за цялата й сума с изключение на сумите за доставка, които са за сметка на клиента по време на транспортирането й. След , като клиента приеме доставката, застраховката вече не важи, застраховката важи само по време на доставката от куриера.
Всички поръчки имат застраховки за реалната стойност на продукта/продуктите и поради тази причина при доставката , продукта/продуктите трябва да бъдат разпечатани и прегледани пред куриера, ако одобрявате се заплаща доставката, ако не , се съставя протокол за нарушението (например нещо е счупено, огънато , повредено и т.н.) и се връща на куриера без да заплащате и без да получавате съответния продукт/продукти.

4. При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, поради отсъствие на клиента или друга причина, независеща от Търговеца или куриерската служба, куриерът оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни за да посочи нов срок за извършване на доставката. В случай, че и при последващо посещение клиентът не бъде открит на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на поръчката, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената/ите стока/стоки.

 

ВРЪЩАНЕ

1.Стоките, поръчани през електронен магазин www.grandebanditta.com се връщат с куриер (кириерска фирма „Speedy” („Спиди” АД) за територията на Република България. За останалите държави работим с други куриери.
Връщането на продукти е за сметка на продавача – Гранде Бандитта (Grande Banditta), което включва куриерската услуга и застраховка на продукта/продуктите.
По закона за електронната търговия в 14 дневен срок от получаването, имате право да върнете продукта/продуктите.
Продуктите се връщат на адрес: България, Гр.София, ул.”Богатица” 9, партер – Гранде Бандитта.
За да се приеме продукт/продукти върнати обратно в офиса, трябва да бъдат в същият безупречен вид, както сте ги получили.
Слаед като пристигнат в офиса, наш служител ги преглежда и ви уведомяваме с имейл, какво е констатирано. Ако всичко е наред, до 14 дни от получаването на продуктите в офиса Гр.София, ул.”Богатица” 9, партер – Гранде Бандита, ще ви бъдат възстановени сумите по метода по-който сте посочили.
Ако не е в нормалният си вид един или няколко от който и да е артикул от пратката, се удържа от сумата за връщане, или цялата не се възстановява.

2. Как да заявите връщане:
- влизате в профила си с вашето потребителско име и парола;
- отивате на „моите поръчки”;
- избирате поръчката, от която желаете да върнете продукт/продукти;
- ако все още е спазен 14 дневен срок, е активен бутона „връщане”, натискате  го и допълвате необходимата информация и изпращате заявката за връщане;
- ние ще ви изпратим куриер в 7 дневен срок от датата на заявката, да я вземе от посоченият адрес.

“Начева иновейшън” ЕООД
ЕИК 202970155

София, ул. Богатица 9, партер

    + 359 897 888 752 |   info@grandebanditta.com

Работно време:
от понеделник до петък от 10:00 ч. - до 18 ч.,
събота, неделя и официалните празници са почивни дни.

 
       
 
© GrandeBanditta. Всички права запазени.
 
 

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще получавате информация за нови продукти, наличности, специални отстъпки, новини  и шок новини!
 


 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политика за поверителност и защита на личните данни.
Повече информация за бисквитките ще намерите тук.