Запушалка „Вихрогон”

Запушалка „Вихрогон”
 
 
 
Продукт:Запушалка „Вихрогон”
 
 
Категория:Тапи за бутилки
 
 
Артикул №:ST_VHG_GOLD01001
 
 
Цвят:Жълто злато гланц
 
 
Размери:Височина 9,7 см; Широчина 3,6 см

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света, със златно покритие 24 К.
 
137,00 лв. ДДС
 

Поръчай Запушалка „Вихрогон”
+
 
    С подарък торбичка
 
    С подарък панделка
 
  Добави в количката

Описание

Запушалка за временно запушване на стъклени бутилки. Запушалката ,, Вихрогон,, е съвместима с почти всички видове бутилки. Тапата е произведена от материали изцяло съобразени с изискването на действащото   национално и европейско законодателство . Продуктът е отлят от специален месинг, който е одобрен за контакт с храни и напитки и има сертификат. Върху месинга има покритие от 15 микрона сребро ( което е благороден метал и влиза в списъка на разрешените метали за контакт с храни и напитки), и върху среброто има покритие от 24 К злато от 0,2 до 0,5 микрона ( което е благороден метал и влиза в списъка на разрешените метали за контакт с храни и напитки). Продуктът  е изцяло ръчна изработка, и поради тази причина всяка една запушалка е различна със своя си индивидуализъм. Една с една еднаква няма, всички са сходни и си приличат, но всяка една с минимални разлики се различава от другите.

Опаковка

Кутията е стилна и красива, изработена е от най-качествените материали на пазара и е подходяща и за подарък, без допълнително да се налага да я опаковате или поставяте в друга кутия. Може да си изберете от опцията, дали да има подарък безплатна панделка и/или дизайнерска торбичка в два модела и два цвята (  Mini Banditta Horses или  Mini Banditta) , които може да видите в снимки към всяка една дизайнерска тапа "Вихрогон" . Панделката е в два цвята , сребърно и златно, като логото на марката върху кутията и е подходяща за всеки повод, пол, възраст, вкус и предпочитания .Универсална!
Също така, този продукт носи и доставя много положителна емоция и силен заряд! Почти всички хора на света харесват конете и на съзнателно и подсъзнателно ниво ги свързват с доброта, благородство, приятелство, коректност, красота, любов, адреналин, сила, мощ, бързина и още мнго други. Много съчетания, на едно място! Подарък с послание! С послания! Пожелайте си ги! Пожелайте им ги! Прекрасен подарък!

Инструкции за употреба

Препоръчваме да не се мие в миялна машина, също така да не се използват препарати с абразивни частици при миенето, както и по-груби гъби и телове за миене и почистване. Също така препоръчваме да не се използва за дълготрайна употреба за бутилки с вино предвид състава на напитката може да се увредят покритията и да се получи корозия, въпреки че има доста плътни покрития.
 

Вижте също

Запушалка „Вихрогон”
Запушалка „Вихрогон”
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света, със сребърно покритие 15 микрона

117,00 лв. ДДС
Запушалка „Вихрогон”
Запушалка „Вихрогон”
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света, с матово златно покритие 24 К.

137,00 лв. ДДС

“Начева иновейшън” ЕООД
ЕИК 202970155

София, ул. Богатица 9, партер

  +359 888 778 815 |   info@grandebanditta.com

Работно време:
от понеделник до петък от 10:00 ч. - до 18 ч.,
събота, неделя и официалните празници са почивни дни.

 
       
 
© GrandeBanditta. Всички права запазени.
 
 
 

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще получавате информация за нови продукти, наличности, новини  и новостички!
 


 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политика за поверителност и защита на личните данни.
Повече информация за бисквитките ще намерите тук.