Тапа Бивол

Тапа Бивол
 
 
 
Продукт:Тапа Бивол
 
 
Категория:Тапи за бутилки
 
 
Артикул №:ST_BULL _BRASS_0105
 
 
Цвят:Глава: Златист месинг, Тяло: Полирана медицинска стомана 18/10
 
 
Размери:

Дизайнерска тапа с глава на Бивол за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100% ръчна изработка, без аналог в света. Функционална скулптора!
 
167,00 лв. ДДС
 

Поръчай Тапа Бивол
+
 
    С подарък торбичка
 
    С подарък панделка
 

Описание

Тапата за временно запушване на стъклени бутилки ,, Бивол,, е съвместима с почти всички видове бутилки. Запушалката е произведена от материали изцяло съобразени с изискванията на действащото законодателство. Основното тяло (конуса) е изработено от неръждаема стомана (хром-никел-молибден), която е разрешена за използване в хранително-вкусовата промишленост, а добавеният молибден е за още по-голяма устойчивост от корозии, тъй като винената киселина е една от най-агресивните киселини. Горната част (глава на Бивол) е изработена от специален месинг, който също е със сертификат за метал, разрешен за използване в хранително вкусовата промишленост и е напълно безопасен за човешкото здраве. И двата материала, които са използвани са абсолютно безопасни и със сертификати. А основните отличителни черти на стопер „Бивол“ от всички останали на пазара са следните: здрави, безопасни и устойчиви на корозии. На практика: ВЕЧНИ !Възможно най – високото качество на пазара!


Опаковка:

кутията е стилна и красива, изработена е от най-качествените материали на пазара и е подходяща и за подарък, без допълнително да се налага да я опаковате или поставяте в друга кутия. Може да си изберете от опциитe, дали да има подарък безплатна панделка и/или безплатна дизайнерска торбичка  (Mini Banditta) , които може да видите в снимки към всяка една дизайнерска тапа "Бивол" . Панделката е в два цвята , сребърно и златно, като логото на марката върху кутията и е подходяща за всеки повод, пол, възраст, вкус и предпочитания .Универсална! Това произведение на изкуството е подходящ подарък за любителите на виното,  подарък за юбилей, както и за всички ценители на изкуството. Луксозен подарък! Функционална скулптора! Вечен продукт! Биволът е символ на упоритост , сила и МОГЪЩЕСТВО ! ПОДАРЕТЕ ПОДАРЪК С ПОСЛАНИЕ!

Инструкции за употреба:  препоръчваме да не се мие в миялна машина, също така да не се използват препарати с абразивни частици при миенето, както и по-груби гъби и телове за миене и почистване.


 

Вижте също

Тапа Вихрогон
Тапа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на стъклени бутилки с конска глава. Без аналог в целия свят! Ръчна изработка! Нова технология! Вечна! Сертифицирани Материали! Уникален подарък!

127,00 лв. ДДС
Тапа Еленко
Тапа Еленко
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с глава на Елен за временно запушване на отворени стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света.

147,00 лв. ДДС
Тапа Вихрогон
Тапа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с глава на Кон за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100% ръчна изработка, без аналог в света.

157,00 лв. ДДС
Тапа Овенко - Месинг
Тапа Овенко - Месинг
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с глава на Овен за временно запушване на отворени стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света. Бижу за вино!

167,00 лв. ДДС
Тапа за бутилки Козирог
Тапа за бутилки Козирог
Колекция Вихрогон

Функционална скулптора. Дизайнерска тапа с глава Козирог за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100% ръчна изработка, без аналог в света.

167,00 лв. ДДС
Тапа Любовче
Тапа Любовче
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с ажурно сърце за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100 % ръчна изработка, без аналог в света. Бижу за вино!

177,00 лв. ДДС

“Начева иновейшън” ЕООД
ЕИК 202970155

София, ул. Богатица 9, партер

    + 359 897 888 752 |   info@grandebanditta.com

Работно време:
от понеделник до петък от 10:00 ч. - до 18 ч.,
събота, неделя и официалните празници са почивни дни.

 
       
 
© GrandeBanditta. Всички права запазени.
 
 

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще получавате информация за нови продукти, наличности, специални отстъпки, новини  и шок новини!
 


 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политика за поверителност и защита на личните данни.
Повече информация за бисквитките ще намерите тук.