Тапа за бутилки Бивол 24 К Злато

Тапа за бутилки Бивол 24 К Злато
 
 
 
Продукт:Тапа за бутилки Бивол 24 К Злато
 
 
Категория:Тапи за бутилки
 
 
Артикул №:ST__BULL_GOLD_0305
 
 
Цвят:Глава: Жълто Злато 24 К Гланц. Тяло: полирана медицинска стомана хром никел 18/10
 
 
Размери:

Функционална скулптора. Дизайнерска тапа с глава Бивол за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100% ръчна изработка, без аналог в света. Бижу за вино!
 
237,00 лв. ДДС
 

Поръчай Тапа за бутилки Бивол 24 К Злато
+
 
    С подарък торбичка
 
    С подарък панделка
 

Описание

Тапата за временно запушване на стъклени бутилки „Бивол“ е съвместима с почти всички видове бутилки. Стопера е произведен от материали изцяло съобразени с изискванията на действащото законодателство. Основното тяло (конуса) е изработено от неръждаема стомана 316 L (хром-никел-молибден), която е разрешена за използване в хранително-вкусовата промишленост, а добавеният молибден е за още по-голяма устойчивост от корозии, тъй като винената киселина е една от най-агресивните киселини. Този вид стомана , никога не корозира. Горната част (скулптура на глава на козирог) е изработена от специален месинг, който също е със сертификат за метал, разрешен за използване в хранително вкусовата промишленост и е напълно безопасен за човешкото здраве. Месинговата глава е галванизирана с 24 Карата Злато. Материалите, които са използвани са абсолютно безопасни и със сертификати. А основните отличителни черти на запушалката „Бивол“ от всички останали на пазара са следните: уникални, здрави, безопасни и устойчиви на корозии. На практика: ВЕЧНИ ! Възможно най – високо качество на пазара!


Опаковка:

кутията е стилна и красива, изработена е от най-качествените материали на пазара и е подходяща и за подарък, без допълнително да се налага да я опаковате или поставяте в друга кутия. Може да си изберете от опциитe, дали да има подарък безплатна панделка и/или безплатна дизайнерска торбичка  (Mini Banditta) , които може да видите в снимки към всяка една дизайнерска тапа "Бивол" . Панделката е от органза и е в два цвята , сребърно и златно, като логото на марката върху кутията и е подходяща за всеки повод, пол, възраст, вкус и предпочитания .Универсална! Това произведение на изкуството е подходящ подарък за любителите на виното, подарък за рожденик, подарък за именник, подарък за юбилей, както и за всички ценители на изкуството, любовта и виното. Луксозен подарък! Функционална скулптора! Вечен продукт! Подарък подходящ за зодия Телец! Символ на могъщество и мъжественост!

Инструкции за употреба:  препоръчваме да не се мие в миялна машина, също така да не се използват препарати с абразивни частици при миенето, както и по-груби гъби и телове за миене и почистване.


 

Вижте също

Тапа Вихрогон
Тапа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на стъклени бутилки с конска глава. Без аналог в целия свят! Ръчна изработка! Нова технология! Вечна! Сертифицирани Материали! Уникален подарък!

127,00 лв. ДДС
Тапа Еленко
Тапа Еленко
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с глава на Елен за временно запушване на отворени стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света.

147,00 лв. ДДС
Тапа Вихрогон
Тапа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с глава на Кон за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100% ръчна изработка, без аналог в света.

157,00 лв. ДДС
Тапа Овенко - Месинг
Тапа Овенко - Месинг
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с глава на Овен за временно запушване на отворени стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света. Бижу за вино!

167,00 лв. ДДС
Тапа Бивол
Тапа Бивол
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа с глава на Бивол за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100% ръчна изработка, без аналог в света. Функционална скулптора!

167,00 лв. ДДС
Тапа за бутилки Козирог
Тапа за бутилки Козирог
Колекция Вихрогон

Функционална скулптора. Дизайнерска тапа с глава Козирог за временно запушване на отворени стъклени бутилки, 100% ръчна изработка, без аналог в света.

167,00 лв. ДДС

“Начева иновейшън” ЕООД
ЕИК 202970155

София, ул. Богатица 9, партер

    + 359 897 888 752 |   info@grandebanditta.com

Работно време:
от понеделник до петък от 10:00 ч. - до 18 ч.,
събота, неделя и официалните празници са почивни дни.

 
       
 
© GrandeBanditta. Всички права запазени.
 
 

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще получавате информация за нови продукти, наличности, специални отстъпки, новини  и шок новини!
 


 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политика за поверителност и защита на личните данни.
Повече информация за бисквитките ще намерите тук.