Тапа Вихрогон

Тапа Вихрогон
 
 
 
Продукт:Тапа Вихрогон
 
 
Категория:Тапи за бутилки
 
 
Артикул №:ST_VHG_GOLD0101
 
 
Цвят:Жълто злато гланц
 
 
Размери:Височина 9,7 см; Широчина 3,6 см

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света, със златно покритие 24 К.
 
147,00 лв. ДДС
 

Поръчай Тапа Вихрогон
+
 
    С подарък торбичка
 
    С подарък панделка
 
  Добави в количката

Описание

Тапа за временно запушване на стъклени бутилки. Запушалката ,, Вихрогон,, е съвместима с почти всички видове бутилки. Тапата е произведена от материали изцяло съобразени с изискването на действащото   национално и европейско законодателство . Продуктът е отлят от специален месинг, който е одобрен за контакт с храни и напитки и има сертификат. Върху месинга има покритие от до 15 микрона сребро ( което е благороден метал и влиза в списъка на разрешените метали за контакт с храни и напитки), и върху среброто има покритие от 24 К злато от 0,2 до 0,5 микрона ( което е благороден метал и влиза в списъка на разрешените метали за контакт с храни и напитки). Продуктът  е изцяло ръчна изработка, и поради тази причина всяка една запушалка е различна със своя си индивидуализъм. Една с една еднаква няма, всички са сходни и си приличат, но всяка една с минимални разлики се различава от другите.

Опаковка

Кутията е стилна и красива, изработена е от много-качествените материали и е подходяща и за подарък, без допълнително да се налага да я опаковате или поставяте в друга кутия. Към всяка закупена тапа, ако желаете получавате два подаръка: торбичка и панделка. Може да си изберете от опциите, дали да има подаръци:

- торбички в два цвята, изберете едната по ваш вкус: Mini Banditta или Mini Banditta Horses

- панделка - един модел в два цвята , сребърно и златно, като логото на марката върху кутията и е подходяща за всеки  повод, пол, възраст, вкус и предпочитания .  Универсална! 

Можете да ги разгледате и в галерията към всеки продукт.

Също така, този продукт носи и доставя много положителна емоция и силен заряд! Почти всички хора на света харесват конете и на съзнателно и подсъзнателно ниво ги свързват с доброта, благородство, приятелство, коректност, красота, любов, адреналин, сила, мощ, бързина и още мнго други. Много съчетания, на едно място! Подарък с послание! С послания! Пожелайте си ги! Пожелайте им ги! Прекрасен подарък!

Инструкции за употреба

Препоръчваме да не се мие в миялна машина. Да не се използват препарати с абразивни частици, груби гъби и телове за миене и почистване. Също така препоръчваме да не се използва за дълготрайна употреба за бутилки с вино предвид състава на напитката (винена киселина, коятое силно разяждаща) може да се увредят покритията и да се получи лека корозия, въпреки че има доста плътни покрития. След употреба, моля измийте!
 

Вижте също

Taпа Вихрогон
Taпа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света. Специален месинг. Без покрития.

60,00 лв. ДДС
Тапа Вихрогон
Тапа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света, със сребърно покритие до 15 микрона.

117,00 лв. ДДС

“Начева иновейшън” ЕООД
ЕИК 202970155

София, ул. Богатица 9, партер

  +359 888 778 815 |   info@grandebanditta.com

Работно време:
от понеделник до петък от 10:00 ч. - до 18 ч.,
събота, неделя и официалните празници са почивни дни.

 
       
 
© GrandeBanditta. Всички права запазени.
 
 

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще получавате информация за нови продукти, наличности, специални отстъпки, новини  и шок новини!
 


 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политика за поверителност и защита на личните данни.
Повече информация за бисквитките ще намерите тук.