Taпа Вихрогон

Taпа Вихрогон
 
 
 
Продукт:Taпа Вихрогон
 
 
Категория:Тапи за бутилки
 
 
Артикул №:ST_VHG_BRASS0301
 
 
Цвят:Месинг полумат
 
 
Размери:Височина 9,7 см; Широчина 3,6 см

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света. Специален месинг. Без покрития.
 
60,00 лв. ДДС
 

Поръчай Taпа Вихрогон
+
 
    С подарък торбичка
 
    С подарък панделка
 
  Добави в количката

Описание

Тапа за временно запушване на стъклени бутилки. Запушалката ,,Вихрогон,, е съвместима с почти всички видове бутилки. Тапата е произведена от материали изцяло съобразени с изискването на действащото   национално и европейско законодателство . Продуктът е отлят от специален месинг, който е одобрен за контакт с храни и напитки и има сертификат. Изцяло ръчна изработка, и поради тази причина всяка една запушалка е различна със своя си индивидуализъм. Всички са сходни и си приличат, но всяка една с минимални разлики е възможно да се различава от другите.

Опаковка

кутията е стилна и красива, изработена е от много-качествените материали и е подходяща и за подарък, без допълнително да се налага да я опаковате или поставяте в друга кутия. Към всяка закупена тапа, ако желаете получавате два подаръка: торбичка и панделка. Може да си изберете от опциите, дали да има подаръци:

- торбички в два цвята, изберете едната по ваш вкус: Mini Banditta или Mini Banditta Horses

- панделка - един модел в два цвята , сребърно и златно, като логото на марката върху кутията и е подходяща за всеки  повод, пол, възраст, вкус и предпочитания .  Универсална!

Можете да ги разгледате и в галерията към всеки продукт.

Също така, този продукт носи и доставя много положителна емоция и силен заряд! Почти всички хора на света харесват конете и на съзнателно и подсъзнателно ниво ги свързват с доброта, благородство, приятелство, коректност, красота, любов, адреналин, сила, мощ, бързина и още мнго други. Много съчетания, на едно място! Подарък с послание! С послания! Пожелайте си ги! Пожелайте им ги! Прекрасен подарък!

Инструкции за употреба

Препоръчваме да не се използва за дълготрайна употреба в бутилки с вино, предвид състава на напитката ( много е силна винената киселина). При по дълготрайна употреба  може да се получи лека корозия. След употреба, моля измийте и почистете! Може да се използва и сода за почистването.

 

Вижте също

Тапа Вихрогон
Тапа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света, със сребърно покритие до 15 микрона.

117,00 лв. ДДС
Тапа Вихрогон
Тапа Вихрогон
Колекция Вихрогон

Дизайнерска тапа за временно запушване на отворени вече стъклени бутилки, ръчна изработка, без аналог в света, със златно покритие 24 К.

147,00 лв. ДДС

“Начева иновейшън” ЕООД
ЕИК 202970155

София, ул. Богатица 9, партер

  +359 888 778 815 |   info@grandebanditta.com

Работно време:
от понеделник до петък от 10:00 ч. - до 18 ч.,
събота, неделя и официалните празници са почивни дни.

 
       
 
© GrandeBanditta. Всички права запазени.
 
 

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще получавате информация за нови продукти, наличности, специални отстъпки, новини  и шок новини!
 


 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политика за поверителност и защита на личните данни.
Повече информация за бисквитките ще намерите тук.